Douwnload Lagu "Los Dol" MP3 Denny Caknan Terbaru




Douwnload Lagu Mp3 Gratis Denny Caknan Terbaru Yang berjudul 'Los Dol' Lagu ini sangat Spesial Karena di bintangi oleh Ega Alfariz Dan dodit.

Denny Caknan - "Los Dol"
Your browser doesn’t support HTML5 audio

Download

"Los Dol"

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno


Kabarmu tandane..

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu




Tak gawe los dol blas aku ra rewel

Nyanding sliramu sing angel disetel

Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo

Rapopo, aku ra gelo

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti




(Reff)

Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu




Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti

Firasat ati angel diapusi

Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas

Titeni, bakale ngerti




Los dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an

Cek paket datane, yen entek tak tukokne

Tenan dik elingo yen mantan nakokno

Kabarmu tandane

Iku ora rindu

Nanging kangen kringet bareng awakmu

Lihat Juga