Lirik Lagu Happy Asmara - Tulung




Lirik Lagu Happy Asmara - Tulung yang di nyanyikan oleh Happy Asmara, Lirik Lagu ini di ciptakan oleh Didi Kempot, dengan judul Tulung, Video Klip Happy Asmara Tulung telah tayang perdana pada tanggal 2 April 2020 di youtube dan telah di tonton sekitar 300.227 x.

Berikut Ini : Lirik Lagu Happy Asmara - Tulung

mbulan-mbulan gedhe
sing ono langit biru
tulung padangono uripku
lintang-lintang luku
sawangen awakku
wengi iki ora biso turu




**
angin sumilakno
gek enggal singkirno
loro sing ono awakku iki
wes meh pirang mongso
nggonku nandang loro
loro.. ku sing ono netro

Reff :
tulung.. tulungono awakku
tulungono uripku.. tulungono atiku
angin lintang mbulan rungokno
rungokno suaraku.. rungokno tangisku.
tulung

Lihat Juga