Lirik Lagu Happy Asmara - Terlanjur Sayang




Berikut ini : Lirik Lagu Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Terlanjur tak sayang
Ternyata milik orang
Wes saling mencintai
Tapi ra iso tak nduweni

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Yo wes opo jare
Manut karo critane
Mung iso ndelik
Nglakoni tresno
Dan slalu mbatin I love you

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Kadang aku wedi kadang saya wani
Nglakoni tresno meneng menengan iki
Arep tak tinggal aku ora tego
Pingin tak tinggal tapi ra mentolo

Iki piye ceritane
Kadung wes podo senenge
Iki piye ceritane
Yo wes tak lakoni wae

Lihat Juga