Lirik Lagu Happy Asmara - Emong Tanpo Riko




Berikut Ini : Lirik Lagu Happy Asmara - Emong Tanpo Riko

Serune welas ati nisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidhem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko

Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae

Rasane koyo limbung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan dilanggengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno




Serune welas ati nisun
Nong riko sing ono watese
Hang isun sidhem yo hang isun roso
Bungahe ati mung nyanding riko

Mugo riko hang biso nggawe
Tentreme lahir batin iki
Embuh tah ndane isun tanpo riko
Koyo layangan pedot bolae

Rasane koyo limbung nong awang-awang
Kegowo angin tanpo ngarah tujuane
Isun emong urip tanpo riko
Hang nggawe ati iki sirno

Iki gambare gedine welas isun
Semugo baen bakalan dilanggengaken
Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

Welas isun kanggo riko
Sing kiro biso musno

Lihat Juga